Om

Kærlighedsorkestret skriver musik, der hylder ægte håndholdt spillet musik. Musikken er inspireret af 80’ernes rockscene men i en moderne indpakning.

Kærlighedsorkestret er et fem mand højt rockorkester som spiller egen komponeret melodiøst  80’er rock og pop i en nutidig indpakning, toppet op med elektroniske virkemidler.

De danske brede vokal harmonier akkompagneres af tryllende tangenter og ridderlige guitar riff, og alt bindes på bedste vis sammen af en heltemodig bas og klingende kønsneutrale bækkener.

Kærlighedsorkestret har flere koncertoptrædener på bagen. Både dedikeret koncerter på landets spillesteder samt optræden på flere af landets festivaler.

Tilbage i 2017 releasede orkestret EP’en “Den snørklede vej”, hvor Frans Beckerley (Gasolin) stod for EP’ens cover. EP’en opnåede god rotation på DR P5. Dette blev fulgt op af singlen “Bente” i 2018.

I 2019 var kalenderen fuld af job aktiviteter. Herunder udsolgte koncerter i “Krudttønden” i København samt på “Værftet” i Havnsø. Ligeledes er det blevet til besøg på en række af landets festivaler, bl.a. Vedsted Søfestival og Samsø Festivalen.

2020 stod således til at være året hvor der virkelig skulle fyres op under kedlerne…men…så..kom..Coronaen:(

Fokus i 2021 ligger, udover live koncerter, på udgivelse af live video samt studie indspilninger med masser af nyt materiale.

Det musikalske håndværk er garanteret i top! Medlemmerne bidrager hver især, gennem deres mangeårige musikalske erfaringer, til den enhed, der ganske enkelt ikke kan hedde andet end Kærlighedsorkestret.

 

Kærlighedsorkestret er:
Rasmus Fredberg Knudsen (keyboard/sang)
Lars Fobian Robrahn (guitar/sang)
Sammy John Nielsen (guitar/sang)
Martin Christensen (trommer/sang)
Morten Vittrup Graversen, (bas/synth/sang)
Henrik “Dubbi” Duckert (Sound enginering)